Meteen naar de content

📞+31 71 451 8745

Gratis thuisbezorgd NL & BE

Betaal later met Klarna

Klantenservice elke dag bereikbaar

info@bmpbenelux.nl

Ons Verhaal

BMP is begonnen als een kleine webwinkel uit Zeeland maar we hebben grote dromen. Onze passie voor probleemoplossende producten zorgt ervoor dat wij altijd zullen innoveren om keer op keer een glimlach op jou gezicht te brengen!

 

Onze motivatie

Met ons gemotiveerde team streven wij altijd naar de beste ervaring voor onze bezoekers. Onze klant is natuurlijk koning maar jullie zijn ook onze leraar, elke ervaring die jij met ons deelt is onderdeel van het proces om je de volgende keer nog beter te helpen. Shoppen bij BMP is geen luxe, het is je goed recht!

 

Onze kernwaarden

 

Respectvol
Respect tonen voor elkaar is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid zijn de sleutels. Zo creëren we een open werkomgeving waar iedereen zijn mening kan geven en waar elke mening gehoord wordt.

Krachtig
We zijn sterk, proactief en besluitvaardig. We denken in mogelijkheden en gaan problemen en/of obstakels niet uit de weg.

Attent
Of we doen het goed, of we doen het niet! We zijn nauwgezet en hebben oog voor detail.

Innovatief
We blijven onszelf altijd verbeteren. Er is altijd ruimte voor verbetering. We werken altijd aan nieuwe ontwikkelingen voor onszelf of voor ons bedrijf.

 

 

24/7 klantenservice

Wij zijn altijd bereikbaar via onze contactpagina 📞+31 71 451 8745

100% veilig betalen

Snel en veilig betaald met iDeal of betaal later met Klarna

Track & trace gemakkelijk

Volg je bestelling via de link.